Hozzászólások

  • fagott: Fagottos vagyok, ha van játéklehetőség csak szóljatok. (2009.02.14. 10:53) Próbajáték az iskola szimfonikus zenekarába
  • -krudy-: azért lassan kellene egy végleges időpont-helyszín, hogy az ilyen tudatlanok, mint én, is tudjanak... (2008.06.27. 01:29) Gazdatest Tábor 2008
  • preiszner: Hát, talán még megyünk vele valami fesztiválra... Majd jelzem, ha lesz ilyen. Mindenesetre én bezz... (2008.04.19. 08:30) Tom Sawyer
  • preiszner: kb. 20 000 Ft lesz a teljes költség. (max. 22 000, ha kiderül, hogy valamit elszámoltunk) (2008.04.15. 09:30) Nyári tábor Jásdon
  • benkootomi: hát én is vizsgázgatok, de röviden bisztos belefér (2008.01.07. 23:52) Zed nomád válságstáb

A fényes jövő

Linkblog

tábor

2008.06.28. 20:05 | benkootomi | Szólj hozzá!

Ide másolom azt a levelet, amit már úgyis megkaptatok!

„Kedves táborozó mackók!
Néhány fontos adat a táborral kapcsolatban:
Találkozó: 15:30-kor a Burattinoban vagy legkésőbb 15:00-kor a Boráros téren a Hévnél (Ne késsetek!!!)
Hozzatok magatokkal egy napi hidegélelmet, egy hétre elegendő ruhaneműt és hálózsákot, illetve, ha tudtok fényképezőgépet (adatkábellel), hangszert és egyéb jópofaságokat.
Aki tartozik pénzzel (előleggel, vagy ha ígérte, teljes költséggel), legkésőbb 16:00-ig fizessen, mert ellenkező esetben eltörjük a kezét és a lábát is... a többit tudjátok. (Aki nem biztos benne, hogy nem tartozik, vegye fel velünk a kapcsolatot ezügyben. Nem érdemes kockáztatni.)
Hétfőn éjszakai túrával kezdünk, nem árt hoznod magaddal egy kisebb hátizsákot, amiben a kajádat szállíthatod. + zseblámpát, tartalék elemmel.
Fóka belétek!
 
Z. Team”

Gazdatest Tábor 2008

2008.04.22. 19:07 | preiszner | 4 komment

A Theta 4 valaha ideális hely volt számunkra, valósággal hemzsegett a gazdatestektől. Mikor megsemmisült, menekülnünk kellett, elvégre gazdatest nélkül halálra voltunk ítélve.

Úgy tudtuk, a Földön milliószámra élnek gazdatestek, ezért lefagyasztottuk magunkat és útra keltünk. Mikor megérkeztünk, egy gazdatestet sem találtunk.

Lehet, hogy több ezer éves kultúránknak vége? Vagy van még remény?

Egy biztos: gazdatestet kell találnunk mielőbb, mert gazdatest nélkül elpusztulunk.

Gazdatest 2008 Tábor

Jásd… június 30-tól július 8-ig. Még nem késő csatlakozni. z.tabor2008@gmail.com

Gazdatest

Címkék: zed nomád jásd horrortábor

Tom Sawyer

2008.04.15. 09:28 | preiszner | 2 komment

Tom Sawyer a Burattinoban (1212 Bp, Táncsics Mihály utca 27-29)
április 19-én szombaton 16:00-kor.

Zsíros darab, fóka gyerekek, mackóságos zene.

Én nem hagynám ki.

Üdv!

Preiszner Miklós

Nyári tábor Jásdon

2008.03.28. 21:02 | preiszner | 5 komment

Szervusztok!

Immáron eléggé biztosnak tűnik, hogy a horrortáboraival hírnevet szerzett Z-Team tábora ez év június 30-tól július 8-ig lészen majd Jásdon.

Ha jönni szeretnél, akkor feltétlenül írj ez ügyben egy levelet a z.tabor2008@gmail.com címre. Elsősorban burattinósok, polisok, és expolisok jelentkezését várjuk, de ha nem tartozol egyik táborba sem, akkor is írj bátran, mert ha marad hely az említett csoportok jelentkezése után is, akkor egyből radikálisan megnőnek az esélyeid, hogy csatlakozhass. Bővebb infókkal majd a válaszlevélben szolgálunk, illetve persze hamarosan itt a blogon is. Előjáróban csak annyit, hogy táborunk egy igazi kőkemény, elmebeteg, high-tech nomádtábor lesz majd vélhetően. Egy feledhetetlen utazás az emberi agyban…

A jelentkezést április végén le kívánjuk zárni, szóval írjatok izibe!

Üdv!

Z Team

Címkék: július zed nomád jásd nomád horrortábor z team zed

Star Wars maraton

2008.03.28. 08:45 | stemi | Szólj hozzá! 

 

 

 

 
ÉRDEKLŐDÉS HIÁNYÁBAN ELMARADT!

 

 

javítás - iwiw jásd 2008 levél

2008.03.13. 17:02 | benkootomi | Szólj hozzá!

Hello
a körüzenetben rosszul volt írva az e-mail cím, tehát, ha már valaki lelkesen írkálta már a jelentkezését, akkor küldje el mégegyszer a z.tabor2008@gmail.com -ra, mert ez a helyes cím.

elnézést kérek a hibáért.

Tehát több infó, hamarosan itt!

összegzés

2008.01.19. 22:38 | benkootomi | Szólj hozzá!

A múlthétvégi Pink Floyd maraton résztvettek névsora:


-Molnár D. Márk, ADSL (végig)
-Krudy Norbi M&M's (háromnegyed részben)
-Hermann Zsobor ALLGO (kétharmad részt)
-Roder András ALLGO (félig)
-Ábrahám Sári ADSL (félig)
-Végh Mihály ex-Poli (kicsit)
-Preiszner Miklós tanerő/ex-Poli (kicsit)
-Iglódi Anna gamma (picit)

Köszönjük a részvételt, reméljük tetszett amit hallottatok és láttatok.
Fekete Ádám, Benkó Tomi

utolsóelőtti figyelmeztetés

2008.01.09. 22:35 | -krudy- | Szólj hozzá!

jövő héten, szerdán, azaz 16án lesz a SCREAM flashmob, mint azt tudjátok (remélem). A hősök terének Műcsarnokfelőli oldalán találkozunk, és üvöltünk, 17 órai kezdéssel.

Ha úgy észleled, hogy a környezetedben kevés ember tud erről, akkor világosítsd fel őket, és működjön a suttogópropaganda is!

Sőt! Ha saját költségre szórólapokat készítesz és el is osztogatod őket, garantáljuk, hogy a te neved fogjuk együtt üvölteni a tömegekkel, hálánk jeléül.

pont

.

 

Könyvégetés 3pontnulla

2008.01.09. 22:29 | -krudy- | Szólj hozzá!

Noshát, megértük ezt is, a harmadik Könyvégetés fedőnevű felolvasóest már javában készül, már csak jelentkezők kellenek, úgyhogy ha ismertek valakit, aki fellépne vagy ismer valakit aki fellépne, netán ti magatok szeretnétek előadni valamit, akkor ne habozzatok, hanem jelentkezzetek!

Maga az esemény jövő hét pénteken, azaz január 18án, délután 5 órakor (17:00) veszi kezdetét, a szokott helyen, a Zöld Macskában (Üllői úton). Jelentkezni majdhogynem akármivel lehet, verssel, novellával, színdarabbal, akusztikus zenei előadásokkal, rövidebb performance-okkal. Aki kedved érez a fellépéshez, az nálam (Krudy Norbi, M&Ms oszt. , 06302646563) vagy Daninál (Zsótér Dániel, Eufória, 0620/2066020) lehet, esetleg még a bookburn@citromail.hu emailcímen lehet. És nézőket is örömmel várunk!

Megkérnénk azonban minden felolvasót, hogy a happening kezdete előtt fél órával, azaz 16:30-kor legyen szíves ott lenni a helyszínen, utolsó egyeztetések, stb. miatt, és a nézők is törekedjenek a pontos érkezésre.

Tehát röviden:

könyvégetésleszjanuár18ánazöldmacskábantizenhétórától! Jelentkezzetek!

Pink Floyd maraton, utolsó hirdetés

2008.01.07. 22:59 | benkootomi | Szólj hozzá!

Sziasztok!

A maraton a véletlenek szerencsés összejátszása okán egyfajta évfordulóként is felfogható, ugyanis napra pontosan 40 évvel ezelőtt, 1968 január 12.-én adta a Pink Floyd első öttagú fellépését. Ebből is látszik, hogy ösztönösen jók vagyunk.
A Poliban is kint lévő plakát:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehát, mint ahogyan már ígértem, némi ízelítő a programból:
-Ízelítők az összes nagylemezből, kronológikus tematika szerint.
-Végighallgatjuk a Dark Side of the Moon és a Wish You Were Here című lemezeket.
-Vizuális táplálékként videoklippek, interjúk, koncert részletek és egy dokumentumfilm fog szolgálni.
-Átcsapva egy rövid filmklubbozásba, végig nézzük a The Wall című filmet, utána beszélgetünk is róla egy kicsit.
+Extrák: ízelítő kiadatlan anyagokból, belenézünk a zenészek szólókarrierjébe, illetve meghallgatunk pár feldolgozást is.

A repertoárt nem túl feszítettre, de nem is túl kényelmesre terveztük, ezért jó lenne, ha legkésőbb 3/4 10-re megérkeznétek, hogy 10-től láthassuk a medvét.

ui.:Némi hidegélelem ajánlott!
A poliba kikerült a földszinti üzenőtáblára (a bejárattal szemben) egy ív, ezen lehet jelentkezni a maratonra, írjátok fel magatokat, hogy szebb legyen!

Fekete Ádám és Benkó Tomi

Zed nomád válságstáb

2008.01.07. 19:09 | preiszner | 2 komment

Szervusztok!

Mindenkit, aki érintett a 2008-as Zed nomád szervezésében, arra kérünk, hogy ha teheti, jöjjön 13-án vasárnap 13:00-ra a Boráros térre a Hév megállóhoz. Majd keresünk egy kocsmát és megbeszéljük, hogy miként legyenek a dolgok.

Üdvözlettel,

Dr. Zed és Maximov

SCREAM upgrade

2007.12.24. 01:12 | -krudy- | Szólj hozzá!

Nos, előreláthatólag január 16-án, szerdán, 17 órakor, a Hősök terének Műcsarnok felőli oldalán üvöltünk, visítunk, ordítunk, hangkiadunk majd.

n

SCREAM!!!

2007.12.16. 01:18 | -krudy- | 2 komment

Az utóbbi időben eluralkodó rosszkedv és kétségbeesés nem jó dolog. Mindenkinek megvan a maga problémája: szerelem, tanulmányok, házasság, költözés, magány, ésatöbbi, ésatöbbi. Az is lehet, hogy csak a tél játszik sötétszürke-fekete játékot velünk, mindenesetre tennünk kell ez ellen, nehogy rosszkedvűen kezdjük el az előttünk álló, csodálatos évet, évtizedet, évszázadot.

Így felhívom a figyelmeteket egy flashmobra, ami segíthet. A mob neve SCREAM. a terv: egy (még nem meghatározott) januári napon a Hősök terére (esetleg a Moszkva térre) gyűlik mindenki, aki úgy érzi, hogy van valami problémája, kicseszett vele az élet, elhagyta az őrtündére, stb. és ez a (remélhetőleg) sok-sok ember egyszerre kiált egyet, mit kiált, üvölt visít, hörög, egyszóval valamilyen hangon kiereszti magából a rossz érzéseket, és egyúttal a világ tudtára adja, hogy őt bizony keményebb fából faragták. És így, újult erővel, friss-pozitív gondolatokkal telve vágnánk neki az új évnek.

Az időpont és a helyszín még kitalálódik, de hamarosan az is megjelenik.

Remélem, találkozunk a SCREAMen, és együtt feltöltődünk.

dummpáppá

pink floyd maraton news

2007.12.12. 23:05 | benkootomi | 1 komment

Hello

elsőnek is itt egy plakát:

remélem örültök neki, kicsit talán hatásvadász, de lehet, hogy csak jól sikerült.

Tehát, mint azt láthatjátok a plakátról leolvasva is, a maraton tervezett ideje, az elmúlt időkben említetthez képest megrövidült. Nem 24 órás lesz, hanem csak 12, ez azért van, mert. Ráadásul:
-Ádámmal így döntöttünk.
-Mégsem hallgatjuk végig mind a 16 nagylemezt, nem nézzük végig a számtalan koncertfelvételt, nem nézzük végig azt a számtalan mozifilmet, aminek a zenei anyagát ennek a nagyszerű bandának köszönhetünk.
-A kevesebb, néha több.
-Egyéb dolgok.

Száz szónak is egy a vége, január hónap tizenkettedik napján -szombaton- reggel tíz órakor találkozunk a színházteremben a Poliban. A nap folyamán elmerülünk a psichedelikus rock világában, jól érezzük magunkat, aztán úgy este 10 fele csendben elindulunk haza.
Számokkal: 2008.01.12. 10:00-től 22:00-ig PINK FLOYD maraton!

 

Ui.: Ha elkészül a program, akkor majd nyújtunk belőle ízelítőt, addig figyeljétek az itt-ott feltűnő, újabb és újabb plakátokat!
...persze a legfontosabb, jelezzétek, ha jöttök!!!

 

üdvözlettel: Fekete Ádám, Benkó Tomi, valamint, David Gilmour, Roger Waters, Syd Barrett(+), Nick Mason és Rick Wright

Zenekari próba

2007.11.16. 23:10 | campester | Szólj hozzá!

Kedves zenekarosok/zenélni vágyó polgártársaim Smile!


Kedden (azaz nov. 20-án) tartjuk az első próbát, az A01-es teremben. Ha a zenekar tagja vagy, mindenképpen számítok jelenlétedre (hangszereddel együtt), ha még nem vagy tagja, de szeretnél az lenni, természeteseen akkor is ott a helyed!

Üdv,
Mezősi Milán (ADSL)


további információ: tőlem és P. Miklóstól
_________________

Drzed.hu para

2007.11.15. 11:17 | preiszner | 4 komment

Kedveskéim!

Szeptemberben hatalmas lelkesedéssel, és attól az érzéstől fűtve vágtunk az évbe, hogy egy szerteágazó baráti és szellemi közösség részei vagyunk mindnyájan. Dacára annak, hogy szerintem sokunknak voltak olyan órái, amikor legalább százszor el kellett magunkban mondani, hogy „most megnyugszol, nem sértődsz meg, és legfőképpen nem írsz sértődött hangú pucurkázást a blogra”, mielőtt képesek lettünk újra a régi, elhivatott, az ügyhöz feltétel nélküli bizalommal forduló emberré válnunk, az azóta megvalósult programok és akciók jórészt igazolták a szeptemberi lelkesedésünket. Az elmúlt két és fél hónapban számos jó hangulatú, produktív és a legnemesebb értelemben vállalható akciónak lehettünk részesei, és ezeken az alkalmakon a szervezőkön kívül jószerivel senkinek sem volt különösebb oka a szájhúzásra, sértődöttségre, vagy csalódottságra, és természetesen a szervezőknek sem minden esetben. (Parányi lábjegyzetes pucurkázás az előbbi mondathoz kiegészítésképpen: ha a jövőben azt mondjuk valakinek, hogy valamiben részt kívánunk venni, akkor segítsük a munkáját azzal, hogy esetleges távolmaradásunkat a lehető legkorábbi időpontban jelezzük. Így elejét vehetjük annak, hogy a szeptember óta húzódó idegösszeroppanás-széria tovább tizedelje sorainkat.)

Egy ügy van mindössze, amely terveink ellenére egy lépést sem haladt előre az elmúlt két és fél hónapban: a bevezető cikkemben felvázolt utópisztikus közösségi portál, a drzed.hu létrehozása. Ez a blog eléggé hatékonyan működik, és kiválóan betölti azt a szerepet, amelyért annakidején létrejött, de komoly hátránya, hogy valódi kommunikációra nemigen ad sok lehetőséget, a szervezőkön kívül mások nemigen képviseltetik magukat itt, így egy akció végén nemigen tudjuk ehelyütt tapasztalatainkat összegezni, pedig ez igen fontos lenne.

Röviden: véleményem szerint, ha szeretnénk szellemi közösségünk egészének lehetőséget biztosítani a virtuális jelenlétre, és arra hogy véleményét és gondolatait érdemben megoszthassa másokkal (velünk), akkor igen fontos lenne létrehozni az említett oldalt. Persze ehhez némi munkára, és valami minimális pénzbeli hozzájárulásra lenne szükség (domain név vásárláshoz és programozáshoz). Mivel sok baráti felajánlást kaptunk 25000 forintból lazán kihozhatnánk mindent. Ha tízen összedobjuk a pénzt, ez egészen vállalhatónak tűnik…

Mivel nem szerepel a terveim között, hogy a zsebpénzemből létrehozzak egy olyan közösségi portált, amelyen én vagyok az egyetlen regisztrált tag, mindenkit, aki munkájával vagy anyagi hozzájárulásával támogatná a projektet, arra kérek, hogy mielőbb vegye fel velem a kapcsolatot. Továbbá örvendenék, ha a tervvel kapcsolatos véleményüket minél többen kifejtenék itt, akár csak néhány mondatban is.

Ha nincs szükségünk a drzed.hu-ra, az sem gond, de jó lenne ezt nagyon hamar tisztázni.

Tegyünk pontot az ügy végére, de ízibe!

Fóka belétek!

Miklós

Gyomírtás a szerverfarmokon

2007.11.09. 21:06 | stemi | 1 komment

Tegnap délután 5 és  este 10 között hatalmas razziát tartott az ORFK a budapesti szerverfarmokon. Egyes értesülések szerint kb 80 szervert foglaltak le a kékruhások, mások ezt csak két tucatra (1 tucat= 12) becsülik.
Amik tények:

1. A fő csapást a magyar illetőségű torrent oldalakra, fizetős FTP-kre/WAREZ/ mérték.

2. Több torrent oldal is megszűnt (valósziínűleg csak ideiglenesen), néhányat pedig biztonsági okokból állítottak le üzemeltetőik. A megszűnt oldalak listáját lejjebb a linkek között találjátok.

A legtöbb netes forrás szerint az ASVA, ProART, BSA-nak semmi köze sincs a lefoglalásokhoz, egy nemhivatalos közlemény szerint a ProART tette meg a feljelentést a torrentoldalak ellen. Félreértés ne essék, egy ilyen akció megtervezése és kivitelezése a híres scotland yardnak is hosszú hónapokba telne, nemhogy a magyar zsaruknak, ami azt jelenti hogy már 1 éve behűtötték a pezsgőt a ProARTnál.

Ne csüggedjetek mert...
Lehet hogy elvitték a szervereket de, ismerve a netes közösségeket és a adminokat 1-2 héten belül visszatér minden a rendes kerékvágásba és újra lesz 24, Dr. House és egyéb sorozatok valamint filmek zenék és játékok.


A magánvéleményem az hogy mindegyik jogvédő szervezet kinyalh*tja a s*ggemet, mert egy hosszú melós nap után csak egy jó film tudott igazán helyretenni... és most miattuk be kell iratkoznom egy videótékába ;)


LINKEK:

Webisztán


Azt hiszem ez az oldal a legjobb arra hogy minden fontos infót megtudjatok!

UPDATE:

Razziafinálé rendőrségi fejetlenséggel


Poliwoodstock 2008

2007.11.07. 18:53 | Indi Matahary | Szólj hozzá!

Kedves zenekarok!

A jövő tanév áprilisában talán épp negyedikére szervezés alá került, egy esemény amely ha (reményeink szerint) össze jön akkor az iskola legnagyobb, zenetörténeti eseménye valósulhat meg.
 Egy péntekről lenne szó ahol délutántól késő estig 5-6 zenekar lépne fel. Elsősorban Polis zenekarokra vagyunk kiváncsiak, de várunk más zenekarokat is. Az eseményről bővebben, Fekete Ádámnál, vagy Zsótér Dánielnél lehet érdeklődni! Van időnk...


Emeljétek fel a rock serlegét...! ( Rocksuli :D )

Pink Floyd Maraton

2007.11.05. 15:17 | dsuangdszi | 1 komment

Mindenféle okokból (ezek különbözőek és számosak) a decemberre tervezett Pink Floyd Maratont január közepére helyeztük át.


Pontos időpont: január 11-12. (péntek délutántól szombat délelőttig).
További részletekkel még jelentkeznek a szervezők:
Benkó Tomi és Fekete Ádám

 

menedék_2017_utórezgések

2007.11.03. 22:39 | benkootomi | 5 komment

Sziasztok

Fantasztikus négy nap volt, egy perc nem volt amit ne élveztem volna valamilyen szempontból, beleértve, a csütörtök hajnali gyilkostúrát a vízeséshez. Azt hiszem, hogy írhatom ezt a többi szervező nevében is, hogy egyértelmű sikerélményként könyvelhetjük el a tábort, annak ellenére, hogy sokan az utolsó pillanatokban mondták le a részvételt, vagy akár szónélkül nem jöttek el... De túltettük magunkat a traumán és ez több szót nem is érdemel. Talán még mindíg van min javítani.
Tehát azt hiszem, hogy sök nyögvenyelés után csakazért is sikerült egy nagyon jót összehoznunk, amit a ti beszámolóitokból is sikerült leszűrnöm. Jól jött nekünk az ilyen sikerélmény, már csak a továbbiakra nézve is. Jó lenne, ha többen kommentelnétek ide és technikai szempontból is értékelnétek a dolgokat, és megemlékeznétek kedvenc impresszióitokról! (itt jelzem piciben, hogy még mindíg lehet ide a blogra regisztrálni szerzőnek is)

A mostani tábor dokumentációja elég gyér, de azt gondolom, hogy nem is nagy baj, de azért előbb utóbb rendelkezésetekre állítunk némi fotót, film ebből esélytelen, hogy készüljön...
...a Felejtés 2007 filmen még az elkövetkezendő hetekben még javítok egy picit, aztán valamilyen formában elérhető lesz, erről majd szólok.

tomi

könyvi égi

2007.10.28. 02:12 | -krudy- | Szólj hozzá!

Lehet, hogy Indi már írt erről, de most, hogy én is írhatok a zedblogra, gondoltam, akkor írok, is, mégpedig arról, hogy NOVEMBER 10-én lesz a könyvégetés. Jelentkezni főleg nálam, mert az elsőre mindenki az Indinél jelentkezett, engem pedig behálóztak a pókok "nincsmitcsinálni"-ságomban, úgyhogy jó lesz, meg felolvasóest. Lehet jönni bármivel, de a poliból lábon érdemes, máshonnan meg másmivel. Felolvasni is lehet akármit, sajátot is meg másét is, verset-novellát-regényrészletet-novellarészletet-versrészletet-törlesztőrészletet, lehet zenélni is akusztikusan-csendesen, lehet előadni is kisebb performanszokat, meg ja. jelentkezzetek.

MűSor változás

2007.10.25. 21:30 | Indi Matahary | Szólj hozzá!

ÜDV!

AZÉRT ÍROK NAGYBETŰKKEL MERT AZ HATÁSOSABB... A NOVEMBERI KÖNYVÉGETÉS IDŐPONTJA MEGVÁLTOZOTT, RENTGETEGEN KERESTEK MEG EBBÉLI KÉRELMEIKKEL, ÉS MÁR SZIONTE FEGYVERREL KÖVETELTÉK ,HOGY TEGYÜK ÁT AZ IDŐPONTOT MERT AZNAP VAN AZ 1000 PONTOS RÖPI DE ELAKARNAK MENNI ERRE IS MEG ARRA IS, ÉS SZÓVAL TÖBBEK KÖZT EMIATT IS...

LÉNYEG:NOVEMBER 10-ÉN (SZOMBATON) KÖNYVÉGETÉS A ZÖLD MACSKÁBAN! JELENTKEZZETEK IZIBE!!!

24 maraton, most szombaton!

2007.10.22. 12:15 | Hayo | Szólj hozzá!

Már csak öt nap a 24 második évadjának maratonjáig, készüljetek lelkiekben és fizikailag is, felírva magatokat a listára, amit a bejárattal szemben találtok meg!

Itt olvashattok részletes programot:

http://drzed.blog.hu/2007/08/28/24masodikevadmaraton


Feliratosan nézzük!

Aki egyszerűbbnek látja, jelezheti a jelenlétét itt, vagy wiwen is!

Tolerancia nap lesz szombaton, utána én már ott vagyok, le lehet pakolni a cuccokat, ha csak kiugranátok kajálni, de lesz közös evés, szóval nem kell túlzásba vinni: )

Nomád+

2007.10.18. 20:50 | Hayo | Szólj hozzá!

Hello

Nos ez mostani szombati időpont befuccsolt "zednomád" ügyben. Szóval az új terv szerint vasárnap találkoznánk valamikor az esti órákban, azokkal, akik tudják kik.

Eme verzió szerint fél hatkor találkoznánk a poliban - aki FAH-ozik, az is, aki nagyMásikol, az is majd oda csatlakozzon, amint tud...

mélységes tisztelettel:

benkó és végh

Az első eggminton flashmob

2007.10.18. 08:53 | preiszner | 1 komment

 

 

Szervusztok drága eggminton ügyben érintett, és kellőképpen lelkes mackók!

Alig több mint egy hónapunk maradt az első eggminton flashmob promóciójára, így szeretettel megkérlek Benneteket, hogy segítsetek az akció hírét idejekorán eljuttatni a város minden elmebetegéhez.

A pontos haditerv:

1. November 21-én 17:00-ig észrevehetetlenül összegyűlünk a Hősök terén a Műcsarnok oldalán.

2. Pontosan 17:00-kor minden résztvevő tenyerét fölfelé tartva feje fölé emeli a jobb kezét, mintha egy tojást tartana benne.

3. Kb. fél perccel később, akik erre elhivatottságot éreznek, elkiáltják magukat: „itt a tojás”, majd a Szépművészeti Múzeum irányába rúgják a képzeletbeli tojásukat.

4. Mindenki nyújtott lábbal, artikulálatlanul üvöltve átfut a Szépművészeti Múzeum oldalára.

5. Akik úgy érzik, hogy sikeresen elkaptak egy képzeletbeli tojást, elkiáltják magukat: „itt a tojás” majd a Műcsarnok irányába rúgják a tojásukat.

6. Mindenki nyújtott lábbal átfut a Műcsarnok irányába.

7. A 3-6-ig terjedő pontokat mindenki 17:15-ig nagy lelkesedéssel ismételgeti.

8. 17:15-kor, mintha mi sem történt volna, mindnyájan felszívódunk.

Mindenkinek, aki magasabb szinten kívánja játszani az eggmintont, és aki a november 21-én esedékes akciót színesebbé akarja tenni, erősen ajánlott, hogy olvassa el az „Eggminton játékosok kézikönyvét”. (Nem hosszú, és az ügy szempontjából, csak a „kiegészítő szabályok” című fejezet fontos.)

Kedvcsinálónak néhány nagyszerű fotó önfeledt eggminton játékosokról:

Eggminton a nagyvilágban

Forró atyai szeretettel ölel mindnyájatokat,

Miklós

 

 

Címkék: eggminton flashmob