Hozzászólások

  • fagott: Fagottos vagyok, ha van játéklehetőség csak szóljatok. (2009.02.14. 10:53) Próbajáték az iskola szimfonikus zenekarába
  • -krudy-: azért lassan kellene egy végleges időpont-helyszín, hogy az ilyen tudatlanok, mint én, is tudjanak... (2008.06.27. 01:29) Gazdatest Tábor 2008
  • preiszner: Hát, talán még megyünk vele valami fesztiválra... Majd jelzem, ha lesz ilyen. Mindenesetre én bezz... (2008.04.19. 08:30) Tom Sawyer
  • preiszner: kb. 20 000 Ft lesz a teljes költség. (max. 22 000, ha kiderül, hogy valamit elszámoltunk) (2008.04.15. 09:30) Nyári tábor Jásdon
  • benkootomi: hát én is vizsgázgatok, de röviden bisztos belefér (2008.01.07. 23:52) Zed nomád válságstáb

A fényes jövő

Linkblog

Szerepjáték tábor előzetes

2007.08.21. 18:50 | DrZed | 1 komment

   

Október 30-tól november 3-ig Jásdon.

Egyelőre az időpont még nem teljesen biztos, és a költségeket sem számoltuk ki, tehát a jelentkezéssel még várnunk kell szeptember elejéig, mindazonáltal már most érdemes átgondolni, hogy szándékozol-e eljönni, tekintve, hogy egy hónappal a végleges indulási időpont előtt szeretnénk lezárni a jelentkezést, hogy legyen időnk a karaktereket megalkotni.

Segítendő a gondolkodást, megírom, hogy a jelenlegi tervek szerint, hogyan alakul majd a program:

Kedden koradélután megérkezünk, kényelmesen belakjuk a tábort, sétálunk egyet, estére pedig rakunk egy jókora tüzet, amelynél énekelgetünk, szalonnát/cukkinit sütünk, és társadalmi életet élünk.

A szerdai nap teljes egészében a szerepjátékra való felkészüléssel telik majd. Különféle csoportos tréningek és szituációs játékok segítenek majd abban, hogy a másnapi játékba könnyen be tudj majd kapcsolódni.

Csütörtök délelőtt mindenkivel egyénileg megbeszéljük a karakterét/szerepét, és közösen megválaszolunk minden a témával kapcsolatos kérdést. Délután jószerivel kötelező pihenőidő következik, amikor esetleg még lehetőségünk lehet a figurák finomítására.

Este 18:00-kor kezdődik a játék és valószínűleg másnap reggel 9:00-ig tart majd megszakítás nélkül.

A játék témájáról most nem kívánok bővebben szólni, de annyit elárulhatok, hogy most is valamilyen kvázi horror-történet szereplőivé fogunk válni. Szóval ez a játék is horror-szerepjáték lesz, de alapvetéseiben egészen más, mint az előzőek. Terveink szerint nem szándékozunk most is afféle mozgó színházat csinálni, ahol a szervezők előre meghatározott időpontokban bemutatnak valamilyen véres jelenetet, a játékosok pedig folyamatosan egyetlen hatalmas szeretgombóccá forrva követik őket mindenüvé. Most valódi szerepjátékot szeretnénk, ahol a résztvevők a parti teljes időtartama alatt szerepükből egy pillanatra sem kiesve cselekszenek, kommunikálnak és gondolkodnak. Abban bízunk, hogy most az egymás közti interakciók adják majd a játék velejét, és nem az általunk bemutatott jelenetek.

Pénteken délelőtt/koradélután értelemszerűen aludni fogunk, a délutánt pedig a tapasztalataink összegzésére, és rehabilitációra fordítjuk majd. Este záró tábortűz és búcsú.

Szombaton reggel indulunk haza, és vélhetőleg 13:00 körül megérkezünk majd Budapestre.

Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha valóban szeretnéd kipróbálni magad egy igazi szerepjátékban! Ha könnyed, lazulós programra vágysz, szerintem nem jó választás ez a tábor.

Ha mindezeket átgondolva jelentkezel majd, természetesen sok szeretettel várunk.

A jelentkezés időpontjáról hamarosan értesítünk minden eddigi játékost. Azokat pedig, akik nem voltak a “Felejtés 2007” táborban, arra kérem, hogy időnként pillantsanak erre az oldalra.

Üdvözlettel,

 

A Zed team

A bejegyzés trackback címe:

https://drzed.blog.hu/api/trackback/id/tr36145362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csoppy 2007.08.23. 18:15:18

Na, az ilyen felkészülést szeretem :)
süti beállítások módosítása