Hozzászólások

  • fagott: Fagottos vagyok, ha van játéklehetőség csak szóljatok. (2009.02.14. 10:53) Próbajáték az iskola szimfonikus zenekarába
  • -krudy-: azért lassan kellene egy végleges időpont-helyszín, hogy az ilyen tudatlanok, mint én, is tudjanak... (2008.06.27. 01:29) Gazdatest Tábor 2008
  • preiszner: Hát, talán még megyünk vele valami fesztiválra... Majd jelzem, ha lesz ilyen. Mindenesetre én bezz... (2008.04.19. 08:30) Tom Sawyer
  • preiszner: kb. 20 000 Ft lesz a teljes költség. (max. 22 000, ha kiderül, hogy valamit elszámoltunk) (2008.04.15. 09:30) Nyári tábor Jásdon
  • benkootomi: hát én is vizsgázgatok, de röviden bisztos belefér (2008.01.07. 23:52) Zed nomád válságstáb

A fényes jövő

Linkblog

jásd vágósdi und workshop

2007.09.16. 19:14 | benkootomi | Szólj hozzá!

Sziasztok!

Ismételten egy olyan iromány következik, amely csak pár emberre vontakozik, nekik már tudniuk kell kik ők, mert már jelezték részvételük.

Nagyon itt van a nyakunkon ez a szeptember 22-23, ezért mostmár jogosnak érzem, hogy pontosabb időpontokat adjak arra nézve, hogy mikor is kezdjük, illetve mikor is fejezzük be, illetőleg, hogy körvonalazzam mi is fog történni ezalatt a másfél nap alatt. Tehát:

-Szombaton 11:00-kor találkozunk a Pillangó utcánál a 2-es metró kijáratánál. Másnap a program leghamarább délben fog befejeződni, de legkésőbb 15:00-kor.


-A programokról: A fő projekt természetesen a film közös megvágása lesz, de ezekívül más dolgok is tervbe vannak véve, így egy gasztrokör létrehozása (akik a rendelkezésre álló anyagokból elkészítik nekünk a vacsit.), egy pixillácós technikával készülő animációs film (pontosabban trailer) létrehozása, de lesz horror nézés is. A programok sokszor két párhuzamos sávban fognak menni, tehát akár két program közül is választhatsz, de ezek között át is járhatsz. Nyugalom, az éjszaka közepén alvásra is lehetőségetek nyílik.
Részletesen, hogy hogy is lesz ez mind, majd ott elmondom.


-A helyszínről: Ez egy háromeletes társasház harmadik emeletén található 30nm-es garzon, ez sok mindent behatárol, de igyekeszünk ezt a teret úgy berendezni és használni, hogy mindannyian kényelmesen elférjünk. Előzetes számítások alapján, átlagosan kilencen leszünk.
cím: 1148 Bánki Donát park 14/a.

Ha valakinek valami akadékoskodni valója van, jelezze felém vagy Mikós felé, ha nem tudsz ott lenni a kijelölt talin, azt is!

Tomi

Innen tölthetitek le a részletes programot, és a házirendet:

http://www.drzed.fw.hu/jasdvagas_program.xls

A bejegyzés trackback címe:

https://drzed.blog.hu/api/trackback/id/tr54167157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása